Grüß dich!!

Und wilkommen in unseren Pension.

 

Alexandra:

Op enkele van onze vele reizen zijn wij verliefd geworden op Oostenrijk. Na familieberaad, ook met de kinderen, hebben wij besloten de stap te wagen en hebben wij dit mooie huis gekocht. 

Ik had altijd al de droom gehad om voor mijzelf te beginnen. Met jarenlange ervaring in de horeca, zowel in restaurants als in hotels in Limburg, Noord-Brabant en recentelijk in Zuid-Holland, was het tijd om de droom te realiseren en een eigen pension te beginnen.

Mijn naam is Alexandra Wald, en ik wil u heel graag u een fantastische vakantie bezorgen hier in Neukirchen.

 

David

Hoewel veel minder ervaring in de horeca als Alexandra, heb ik wel enige ervaring in de toeristenindustrie, maar dan meer in de gezellige hoek. Ik heb onder andere gewerkt als entertainer in hotels in het Middellandse-Zee gebied en als 'Dive Master in Azië en Australië. Mijn naam is David Bolsman, en waar Alexandra meer de professionele zaken op zich neemt en u iedere dag een overheerlijk ontbijt kan bezorgen, zult u mij meer in 's avonds in de bar kunnen tegenkomen. Of wellicht voor wat rondleiding op een wandeltocht of op de piste.

 

Heeft u een vraag, heeft u een wens, vraag het ons en wij zullen proberen deze te beantwoorden of vervullen.

 

Hoe dan ook, wij proberen een warme gezellige sfeer te creëren, een combinatie van Oostenrijkse gastvrijheid, Hollandse nuchterheid en Limburgse gezelligheid.